• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederikdalsvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Renovering/optimering af pakkemaskine

Ved hasteopgaver som disse er DMT også altid på pletten

Idet vi har egen Konstruktion, El teknisk afdeling og smede afdeling, er vi et meget fleksibelt og selvstændigt firma, med fantastiske medarbejdere som gør det muligt for os i forhold til vores konkurenter at levere en renoveret og optimeret pakkemaskine på rekord tid.
maskinen kom hjem til os da kunden havde behov for en optimering af en gammel pakkemaskine de havde stående på deres fjernlager. efter en optimering igennem hele maskinen med bl.a. Ny tilpasning af pap, indløbsbane og udløbsbane optimering af hastigheder og programmering af maskinen er den nu klar til at komme ud til kunden igen. oveni købet før tid.
IMG_0706

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.