• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederikdalsvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Dåsebørster

Vi har ved DMT konstrueret en dåsebørster maskine i samarbejde med en kunde, som har til formål at rengøre dåserne efter de blevet fyldt med kundens produkt.
Dåsebørster maskinen er bygget op med roterende børster som børster dåsen hele vejen rundt og i bunden. Når de er blevet børstet, sidder der en sugemekanisme, som suger støvet væk ved hjælp af et 3D printet sugehoved, med flere udgange og med spjæld justering så suget kan reduceres.

Efter dåsebørsteren er der bygget en speedup bane, scanner bane og en kasser bane som sørger for at få spredning på dåserne, og derefter scanne dem. Hvis det viser sig at være en fejl på dåsen, bliver den kasseret og skubbet ud på en rullebane..

Projeket er nu ved at være afsluttet og kunden er glad og tilfreds