• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederikdalsvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Travlhed i det lille smedefirma

Der er travlhed på det lille smedeværksted.
Vi har lige nu, gang i en masse projekter, hvor nogle af dem nærmer sig sin afslutning, og andre stadig har lidt vej endnu. Som noget nyt er vi ved at være klar til at levere vores første maskine, som har direkte kontakt med fødevaren. Den har til opgave at vende oste, som er blevet vasket. Udover vende funktionen har den til opgave at måle på ostene, om de er som de skal være. alt i alt et utroligt spændende og lærerigt projekt.

Da vi nu er godkendt af fødevarestyrelsen til at bygge maskiner som har direkte kontakt med fødevaren har det åbnet nogle nye spændende døre for os i Dansk Maskin Teknik.