• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederiksdalvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

“Jeg kom egentlig i kontakt med DMT gennem et andet projekt, hvor de var underleverandører. Jeg havde i et godt stykke tid undersøgt markedet for leverandører af specialmaskiner, da min tidligere leverandør gik på pension. Det jeg hurtigt fandt ud af med DMT, var at de besidder de samme værdier som jeg og den virksomhed jeg repræsentere. Jeg bestilte derfor en ny skæremaskine til stofruller hvilket DMT ingen erfaring havde med men de var klar på opgaven. Et stykke tid før levering af maskinen ringede ejeren og måtte beklage at han desværre måtte overskride deadlinen med en uge da som han sagde “maskinen lever ikke op til den standard og kvalitet vi levere”, mit indtryk blev hermed bekræftet igen.

Nu har jeg her et lille års tid efter første møde med DMT bestilt endnu en skæremaskine samt yderlige 2 andre typer af skæremaskiner, alle special lavet.

Derudover har jeg kunne følge dem som underleverandører på det andet projekt som er en del større og med samme stolthed over deres arbejde sætte en ære i at gøre det i dialog med kunden. Uden at tage munden for fuld, så holder de hvad de lover samt mere til, de er ikke tilfreds før kunden er tilfreds.”

Claus Eichel

Lagerchef, Kvadrat A/S