• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederiksdalvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Længerevarende samarbejde

Arla Foods, har igennem de sidste 10år været igennem mange forskellige type projekter, palleterings projekter, transportudstyr for enkelt produkter, palletransport og ombygning af eksisterende pakkemaskiner.

DMT igennem flere år har lavet service på vores eksisterende udstyr med stor tilfredshed og har derfor også været en af de leverandører, som der har fået lov til at byde ind på de forskellige opgaver.

DMT har i alle projekter arbejdet seriøst og meget professionelt og er kommet med nogle rigtig spændende løsninger, som samtidig kunne holde sig inden for de økonomiske rammer som Arla havde afsat.

Kundekrav

Arla har altid store forventninger til kapaciteter og tilgængeligheden på vores udstyr og stiller derfor store krav til leverandøren og det udstyr som der leveres.

Vi har valgt DMT som leverandør til flere af vores projekter, fordi de har arbejdet meget professionelt og seriøst med de forskellige projekter, og har kunnet indfri vores krav og forventninger til udstyr, kapaciteter og driftssikkerhed. Fordelen ved DMT er også at de er total leverandør og klarer alt lige fra design til programmering og installation. Vi anbefaler helt klart DMT til andre kunder, for leverance af special udstyr, pakkemaskiner, palleteringsanlæg og transport udstyr.
John Bonde
PTU Chef