• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederiksdalvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Øget kapacitet på produktionen

Vi havde et projekt hvor vi skulle have optimeret pakkeriet og øget vores kapacitet, blandt andet grundet krav omkring leveringssikkerhed til vores kunder.

For at vi kunne øge vores kapacitet, var vi nødsaget til at bygge om i vores eksisterende pakkeri og palleterings område. Det medførte at vi skulle ud og købe nye palleterings maskiner og folievikler som kunne håndterer europaller, halvpaller og kvartpaller.

Vi har valgt DMT som leverandør til vores projekt, da de arbejder meget professionelt og seriøst med opgaven. Vi anbefaler helt klart andre virksomheder at tage kontakt til DMT, for leverance af special udstyr, pakkemaskiner, palleteringsanlæg og transport udstyr.
Karl Mathisen
Medejer