• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederiksdalvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Pakkemaskine løsning til yoghurt

Naturmælk stod med et nyt projekt hvor vi automatisk skulle pakke forskellige mejeri produkter, blandt andet yoghurt til flyrejsende. Samtidig med at vi skulle bruge en pakkemaskine for pakning af bægere skulle vi også bruge en ny pakkemaskine til pakning af vores økologisk smør. Derfor var vi ude og undersøge markedet for leverandører af pakkemaskiner.

Da DMT igennem flere år har lavet service på vores eksisterende pakkemaskiner og transportudstyr med stor tilfredshed, var deselvfølgelig en af de tre leverandører, som der fik lov til at byde ind på opgaven.

DMT arbejdede igennem hele projektforløbet fra salg til projekt, meget professionelt og seriøst med opgaven og kom med det bedste oplæg til løsning af opgaven i forhold til deres konkurrenter og blev derfor også valgt som leverandør.

Samarbejdet mellem Naturmælk og DMT har været yderst tilfredsstillende og vi valgte DMT som leverandør på vores projekt, fordi DMT arbejdede meget professionelt og seriøst med opgaven og har kunnet indfri vores krav og forventninger til projektet, både med de økonomiske rammer, udstyr og tidsfrister. Vi vil helt klart kunne anbefale andre virksomheder at tage kontakt med DMT for leverance af pakkemaskiner og transport udstyr.
Peter Høgh Madsen
Driftsleder