• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Industrivej 13, 8410 Rønde
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Pallehåndtering

Hos Dansk Maskin Teknik A/S er vi specialister i udvikling af transport og håndtering af paller og produktpakning på paller. Med mere end 20 års erfaring inden for palletering, og ejerskab over systemet "Conload" kan vi levere driftsikre og kvalitetsikre maskiner til produktioner rundt omkring i Danmark.

Transportsystemer

Vi udvikler transportmaskiner efter vores kunders ønsker og behov. Vores transportanlæg er special designet af vores ingeniører, og gøre brug af valseruller, kædebaner, båndbaner, lamelkæder eller andre transportflader efter behov. Vi udvikler vores transportmaskiner med fokus på nem rengøring, driftsikkerhed og nem servicering.

Fødevaregodkendt

Dansk Maskin Teknik er fødevaregodkendt, og kan dermed levere maskiner og udstyr til brug ved fødevarekontakt. Kontakt os for at høre mere.

Special Maskiner

Vi har mange års teknisk erfaring med både design og fremstilling af kundespecifikke maskiner, lige fra mindre værktøj der letter produktionen til større maskiner til f.eks. rengøring af dåser.

Services

Hos Dansk Maskin Teknik designer, fremstiller og servicere vi produktionsmaskiner. Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med under fanen "Kompetencer".

Ingeniør Design og Maskinsikkerhed

Vi har eget Ingeniør team, der udvikler og udfører maskinsikkerhed på vores maskiner. Vi benytter avanceret CAD software til at designe vores maskiner i 3D og udarbejde tekniske tegninger til fremstilling. For hver af vores maskiner sikre vi at de overholder alle sikkerhedsmæssige krav, samt CE mærker maskinerne.

Montage

Vores erfarende montører fremstiller og samler alle vores maskiner på vores værksted hos DMT. De er samtidig klar til at køre ud til vores kunder hvor de med deres store erfaring kan løse alle tekniske opgaver for at sikre driften på produktions linjer mv.

Smede og maskinbearbejdning

I vores team har vi erfarne smede, der blandt andet kan svejse i rustfaste materialer samt bearbejde emner i vores fræser, drejebænk mv.

El og software

Dansk Maskin Teknik har sin egen el afdeling der udfører kabelføring, opbygning af eltavler, PLC programmering, sensor valg, el dokumentation for at sikre vores maskiner fremstilles af højeste kvalitet.

Løsningsforslag

Vi er vant til at vores kunder spørger os til råds, og vi finder oftest den bedste løsning på en problemstilling i samarbejde med kunden. Vi laver typisk layout forslag, forslag til maskineudformning og budgettering. Kontakt os idag, vi kan helt sikkert hjælpe med at finde den rigtige løsning.

Viksomhed i vækst, vil du være med?

DMT er en virksomhed i vækst, vi blev nomineret Børsens Gazelle pris i 2017 med en vækst på 110% igennem de sidste 4 år. Vi søger nye medarbejdere til at være med til at yde kvalitets produkter og services for vores kunder i fremtiden. Kunne du tænke dig at høre mere? Tjek vores jobopslag her.

Det siger vores kunder...

Arla Foods Holstebro Smørmejeri

Vi har valgt DMT som leverandør til flere af vores projekter, fordi de har arbejdet meget professionelt og seriøst med de forskellige projekter, og har kunnet indfri vores krav og forventninger til udstyr, kapaciteter og driftssikkerhed. Fordelen ved DMT er også at de er total leverandør og klarer alt lige fra design til programmering og […]

BKI Foods A/S

Vi har valgt DMT som leverandør til vores projekt, da de arbejder meget professionelt og seriøst med opgaven. Vi anbefaler helt klart andre virksomheder at tage kontakt til DMT, for leverance af special udstyr, pakkemaskiner, palleteringsanlæg og transport udstyr. Medejer, Karl Mathisen Øget kapacitet på produktionen Vi havde et projekt hvor vi skulle have optimeret pakkeriet […]

Naturmælk A.m.b.a

Samarbejdet mellem Naturmælk og DMT har været yderst tilfredsstillende og vi valgte DMT som leverandør på vores projekt, fordi DMT arbejdede meget professionelt og seriøst med opgaven og har kunnet indfri vores krav og forventninger til projektet, både med de økonomiske rammer, udstyr og tidsfrister. Vi vil helt klart kunne anbefale andre virksomheder at tage […]

Kvadrat

“Jeg kom egentlig i kontakt med DMT gennem et andet projekt, hvor de var underleverandører. Jeg havde i et godt stykke tid undersøgt markedet for leverandører af specialmaskiner, da min tidligere leverandør gik på pension. Det jeg hurtigt fandt ud af med DMT, var at de besidder de samme værdier som jeg og den virksomhed […]

Lervig

Lervig aktiebryggeri er et øl bryggeri som befinder sig i Stavanger i Norge. Lervig producerer mange forskellige slags special øl. bryggeriet blev skabt i sin tid, for at forsyne den lokale by Stavanger med øl. men det udviklede sig hurtigt da det blev en kæmpe succes for bryggeriet. nu har de udviklet sig til at […]