• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederiksdalvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

EL OG PROGRAMMERING

DMT kan hjælpe fra produkthåndtering til palletering

Eltavle_DMT_Palleteringsmaskiner_Pakkemaskiner_Transportløsninger

Fra kabelføring til programmering, vores elafdeling klarer det hele

Dansk Maskin Teknik A/S har egen elafdeling, bestående af elektriker, programmører og elmontører. Vores opgaver består i komplet kabelføring, montage af sensorer, PLC, programmering mm.

At have egen el team gør os meget fleksible og uafhængige, da vi både kan installere og programmere vores projekter selv.

 

Ved både at have Mekanisk og El-teknisk afdeling ved DMT, gør at vi kan sprede os ud på mange flere måder og derved også hjælpe med underleverandør arbejde.

DMT laver både den elektriske montage og de korrekte sikkerheds løsninger. Alt udarbejdelse af projekter bliver leveret med en godkendt dokumentation.

 

Dansk Maskin Teknik´s El afdeling kører uafhængig af smede afdelingen, hvilket giver en fleksibilitet til at kan stå bedre til rådighed for vores kunder.

 

Kontakt vores el formand og hør mere eller for at få et tilbud.

Vores hovedkompetencer inden for el

El og programmering_DMT_Rullebane_Transportsystemer_plasticbane

mASKIN-PROGRAMMERING

Vi står altid for maskinprogrammeringen af vores maskiner

Maskinprogrammering

Hos Dansk Maskin Teknik står vi altid selv for maskinprogrammeringen af vores maskiner. Det gør vi for at sikre kvaliteten i alle komponenter og maskinprogrammeringer.

Vores egen elafdeling, som består af kompetente elektrikere, programmører og elmontører udfører alt indenfor kabelføring, montage af sensorer, PLC samt maskinprogrammering mm.

Med vores eget team af elektrikere og maskinprogrammører er vi meget fleksible i forhold til installation, maskinprogrammering og eventuel vedligeholdelse.

 

Fleksibel maskinprogrammering

 

Vi laver både den elektriske montage og de korrekte sikkerhedsløsninger, og alt udarbejdelse af projekter bliver naturligvis leveret med godkendt dokumentation.

Vores elafdeling udfører bl.a. PLC installation og maskinprogrammering, installation og styring af servo motor og aktuatorer samt visualisering med HMI og Indusoft SCADA.

Vores elafdeling kører uafhængig af smedeafdelingen, og vi er derfor yderst fleksible i forhold til service og vejledning. Kontakt vores elafdeling og hør mere om maskinprogrammering, installation og styring.

Kontakt vores projektleder for tilbud eller for at høre mere.
kædetransport_DMT_Palleteringsmaskiner_Pakkemaskiner_Transportløsninger