• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederiksdalvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

MASKINDESIGN OG FREMSTILILNG

Vi designer maskiner og løsninger efter kundens ønsker og behov

Maskindesign_maskinværksted-Spåntagning-Maskinproduktion
Design
Vores ingeniører og konstruktører er med fra starten, og udarbejder altid løsningsforslag i tæt samarbejde med kunden, for at sikre at alle ønsker bliver udfyldt.
Produktion
Al maskinfremstilling sker på vores eget værksted, hvor vi fremstiller alle maskiner fra bunden. En innovativ proces så vi altid kan levere langtidsholdbare løsninger.
Opsætning
Inden opsætning tester vi altid maskinen sammen med kunden på vores værksted, så vi sammen kan justere eventuelle detaljer inden den endelige montering.
1
2
3

Maskindesign fra idé til levering

En optimal produktion med fokus på omkostninger og driftssikkerhed stiller store krav til maskindesignet, og hos Dansk Maskin Teknik er vi derfor med fra idé til levering.
Vores ingeniører og konstruktører er med fra starten, så de altid er på forkant med problemstillinger og maskinkrav.
Vi designer maskiner og løsninger efter kundens ønsker og udarbejder altid løsningsforslag i tæt samarbejde med kunden.

Maskindesign med det nye software

I vores designarbejde bruger vi det nyeste software til konstruktion, analyse og optegning til fremstilling af maskinerne. Vores maskindesignere benytter ofte 3D CAD-modeller til layout og udkast til f.eks. tilbud. Det sikrer, at vi altid kan præsentere den bedste løsning for kunden.

Vores typiske maskindesignopgaver er specialmaskiner, pakkemaskiner, transportbaner og skæreborde. De fleste maskiner bliver specialdesignet til kundens formål. Dog kan vi i mange tilfælde genbruge maskindesign fra tidligere projekter, hvilket giver en besparelse for kunden.
Vores ingeniører og salgsteam har mange års erfaring inden for maskindesign, pakkemaskiner og transportmaskiner. Kontakt os og hør mere om vores spændende maskindesign eller få et løsningsforslag og tilbud på din nye maskine eller anlæg.

Nørager Mejeri_DMT_Palleteringsmaskiner_Pakkemaskiner_Transportløsninger_web

PROFESSIONEL MASKINFREMSTILLING

Dansk Maskin Teknik er en kvalitetsbevidst ordreproducerende maskinfabrik med professionel maskinfremstilling som speciale.

 

Vi producerer standard og specialdesignede pakkeløsninger, der passer til alle behov. 

Design og fremstilling på eget maskinværksted

Dansk Maskin Teknik designer og producerer en lang række maskiner til flere brancher i industrien. På vores maskinværksted i Thorsager er vi bl.a. specialister i pakkemaskiner til mejeri og andre fødevareproduktioner samt transportmaskiner til produkter, paller og meget mere.

På maskinværkstedet laver vi desuden specialmaskiner til blandt andet tekstilindustrien og vindmøllebranchen og anden industri.

Maskinværkstedet har alle moderne maskiner og værktøj, og vi kan derfor producere alle maskiner fra bunden. Det betyder, at vi altid kan levere den bedste kvalitet, som vi kan stå inde for.

 

Med fokus på service og fleksibilitet udfører Dansk Maskin Teknik A/S maskinfremstilling til en bred vifte af formål. Vi fremstiller både maskiner til industrien og private og tilbyder både hjælp til budgettering samt råd og vejledning fra idé til levering af maskine.

Efter en tæt dialog omkring hele maskinfremstillingen tegner vi et forslag, som vi præsenterer for jer, og når vi sammen har fundet den optimale løsning, sætter vi maskinen i produktion.

Maskinfremstilling til fødevarer

Vi kan både fremstille automatiske maskiner samt maskiner til ét format. Desuden kan vi også fremstille maskiner til fødevarer, som kræver særlige godkendelser.

 

Al maskinfremstilling sker på vores eget værksted, hvor vi fremstiller alle maskiner fra bunden. Vi er en moderne virksomhed med en innovativ tilgang til maskinfremstilling, så vi altid kan levere langtidsholdbare løsninger til vores kunder.

 

Ud over maskinfremstilling sikrer vi også produktionen med service af maskiner eller ombygning, hvor der er krav om formatskifte eller produktændring. Vi kan også levere en lang række reservedele til vores egne maskiner samt øvrige producenter.

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør om jeres mange muligheder indenfor maskinfremstilling.

Maskinværksted med alle typer maskiner

På maskinværkstedet har vi forskellige maskiner til spåntagningsarbejde, herunder drejebænk, fræser, søjlebor mm. Det betyder, at vi kan fremstille de fleste dele som f.eks. aksler, beslag og lign.

På vores smedeværksted kan vores smede svejse i de fleste materialer, og vi har separat svejseværksted til sortjern og til rustfri/aluminium.

Inden levering af maskiner samler og tester vores montører maskinerne på maskinværksted, så vores kunder altid er garanteret det bedste slutprodukt.

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør mere om, hvad vi kan tilbyde på vores maskinværksted.

maskinværksted Spåntagning Maskinproduktion

Spåntagning

På vores værksted har vi forskellige maskiner til spåntagende arbejde, herunder drejebænk, fræser, søjlebor mm.

 

Dette gør at vi kan fremstille de fleste dele som f.eks. aksler, beslag og lign.

Svejser_DMT_Palleteringsmaskiner_Pakkemaskiner_Transportløsninger

Smede

Vores smede kan på vores smedeværksted svejse i de fleste materialer. Vi har separat svejseværksted til sortjern og til rustfri/aluminium.

 

Vi benytter TIG og MAG til vores svejsearbejde.

maskinmontage maskinsamling_lamelbanekryds_DMT_Palleteringsmaskiner_Pakkemaskiner_Transportløsninger

Maskinsamling

Vores montører samler og tester konstruktioner og maskiner på vores værksted.

 

Vores montører bruges i høj grad også hos kunden. Læs mere under “Montage og Demontage” i kompetencer.