• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederikdalsvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Maskinfabrik med professionel maskinfremstilling som speciale

Professionel maskinfremstilling

Dansk Maskin Teknik er en kvalitetsbevidst ordreproducerende maskinfabrik med professionel maskinfremstilling som speciale. Vi producerer standard og specialdesignede pakkeløsninger, der passer til alle behov. 

Med fokus på service og fleksibilitet udfører Dansk Maskin Teknik A/S maskinfremstilling til en bred vifte af formål. Vi fremstiller både maskiner til industrien og private og tilbyder både hjælp til budgettering samt råd og vejledning fra idé til levering af maskine.

Efter en tæt dialog omkring hele maskinfremstillingen tegner vi et forslag, som vi præsenterer for jer, og når vi sammen har fundet den optimale løsning, sætter vi maskinen i produktion.

 

Maskinfremstilling til fødevarer

Vi kan både fremstille automatiske maskiner samt maskiner til ét format. Desuden kan vi også fremstille maskiner til fødevarer, som kræver særlige godkendelser.

Al maskinfremstilling sker på vores eget værksted, hvor vi fremstiller alle maskiner fra bunden. Vi er en moderne virksomhed med en innovativ tilgang til maskinfremstilling, så vi altid kan levere langtidsholdbare løsninger til vores kunder.

Ud over maskinfremstilling sikrer vi også produktionen med service af maskiner eller ombygning, hvor der er krav om formatskifte eller produktændring. Vi kan også levere en lang række reservedele til vores egne maskiner samt øvrige producenter.

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør om jeres mange muligheder indenfor maskinfremstilling.

Kontakt vores projektleder for tilbud eller for at høre mere.

OBS!! – Dansk Maskin Teknik flytter til nye lokaler i Randers pr. d. 6/4-2021 – Vores nye adresse er: – Frederikdalsvej 8 – DK-8940 Randers SV