• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederikdalsvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Vi står altid for maskinprogrammeringen af vores maskiner

Maskinprogrammering

Hos Dansk Maskin Teknik står vi altid selv for maskinprogrammeringen af vores maskiner. Det gør vi for at sikre kvaliteten i alle komponenter og maskinprogrammeringer.

Vores egen elafdeling, som består af kompetente elektrikere, programmører og elmontører udfører alt indenfor kabelføring, montage af sensorer, PLC samt maskinprogrammering mm.

Med vores eget team af elektrikere og maskinprogrammører er vi meget fleksible i forhold til installation, maskinprogrammering og eventuel vedligeholdelse.

 

Fleksibel maskinprogrammering

Vi laver både den elektriske montage og de korrekte sikkerhedsløsninger, og alt udarbejdelse af projekter bliver naturligvis leveret med godkendt dokumentation.

Vores elafdeling udfører bl.a. PLC installation og maskinprogrammering, installation og styring af servo motor og aktuatorer samt visualisering med HMI og Indusoft SCADA.

Vores elafdeling kører uafhængig af smedeafdelingen, og vi er derfor yderst fleksible i forhold til service og vejledning. Kontakt vores elafdeling og hør mere om maskinprogrammering, installation og styring.

Kontakt vores projektleder for tilbud eller for at høre mere.

OBS!! – Dansk Maskin Teknik flytter til nye lokaler i Randers pr. d. 6/4-2021 – Vores nye adresse er: – Frederikdalsvej 8 – DK-8940 Randers SV