• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Industrivej 13, 8410 Rønde
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Vores montører har opgaver i hele Danmark og i Norden

Fra små til store opgaver, vores montører kan hjælpe med det hele og er klar til at rykke ud med kort varsel, hvis der f.eks. er produktionsnedbrud. Vi kører på opgaver i hele danmark, norge, sverige og tyskland.

Maskinmontage i hele Danmark

Dansk Maskin Teknik udfører maskinmontage i hele Danmark og Norden. Vores montører samler og tester maskinerne på vores værksted i Thorsager eller udfører maskinmontagen hos kunden efter behov.

 

Vores servicebiler har alt nødvendigt værktøj, inklusiv mobil svejser, så vores montører kan udføre maskinmontage fleksibelt og hurtigt ude hos kunden.

Vores montører udfører ofte maskinmontage i områder med skærpede krav til godkendt værktøj og sikkerhedsudstyr, specielt i fødevareindustrien, og vi har derfor stor erfaring med komplekse og krævende opgaver.

 

Mere end bare maskinmontage

Ud over maskinmontage udfører vi også flytning og maskinopsætning. Vi kan tilbyde en komplet flytteløsning eller hjælp under dele af projektet.

Vores montageteam har erfaring med de nødvendige kontroller og test af maskinerne inden produktionsstart, og vi har alle nødvendige transportmuligheder for maskiner, baner, konstruktioner mm.

 

Vi hjælper også gerne, når det drejer sig om speciallevering, f.eks. levering til udlandet. 

Vores montører er ofte med, når maskinen leveres og sørger for sikker levering og installering, hvis det er nødvendigt.

 

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør om vores maskinmontage i hele Danmark og Norden.

Montage

Vores montører samler og tester maskiner på vores værksted i Thorsager, eller hos kunden efter behov. Vi har 5 service biler i forskellige størrelser med alt det nødvendige værktøj, inklusiv mobil svejser.

 

Vores montører er vant til at arbejde i områder hvor der er skærpede krav til godkendt værktøj og sikkerhedsudstyr, specielt i fødevareindustrien.

Demontage og flytning

Dansk Maskin Teknik A/S har ofte opgaver hvor vi hjælper kunder med delvis eller komplet flytning og maskinopsætning. Vi kan tilbyde en komplet flytte løsning, eller hjælpe under dele af projektet.

 

Vores montage team har erfaring med de nødvendige kontrol og test af maskinerne inden produktions start.

Transport og leverance

Vi har de nødvendige transportmuligheder for maskiner, baner, konstruktioner mm.

Vi hjælper også til når det drejer sig om special levering, f.eks. leverance til udlandet. 

 

Vores montører er for det meste med når maskinen leveres og sørger for sikker levering og installering hvis nødvendigt.

Kontakt vores værkfører og hør mere.