• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Industrivej 13, 8410 Rønde
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

DMT kan hjælpe fra produkthåndtering til palletering

Produkthåndtering

Gruppering

Pakning

Palletering

Pakkemaskiner

Vi har erfaring med pakning af produkter

Hos DMT er vores hovedområde pakkemaskiner. Derfor forhandler vi en lang række af forskellige pakkemaskiner til hvert formål. Vi er forhandler af nye SEMA pakkemaskiner. Derudover er vi specialister i Mecopak og Norreg, istandsætning og ombygning af disse igennem mange år.

 

Vi har erfaring med at finde den rette pakkemaskine til det ønskede pap format, samt produkt orientering og mønster.

 

Typisk tilbyder vi også transportsystemer, eller gruppering for produkter der kommer ind i maskinen, samt kasser der kommer ud af pakkemaskinen. Find mere information her på siden, eller kontakt os for at høre mere om denne løsning.

 

Vi har i øjeblikket vores egen pakkemaskine under udvikling, hvor vi har større mulighed for at tilpasse maskinen vores kunders behov. Kontakt os idag for at høre mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig og din produktion.

Det rette papformat til opgaven

Vi hjælper gerne med design af den rette papkasse, i samarbejde med forskellige papleverandører.

Vi har stor kendskab til forskellige papformater, foldeteknikker og papkvaliteter. Og arbejder blandt andet sammen med DS Smith.

Kontakt vores specialist inden for pakkemaskiner og hør mere.

Manuel Pakkemaskiner

Øget produktionskapacitet med billigt værktøj

Hos DMT har vi udviklet vores egen simi-automatiske pakkemaskine. Formålet med maskinen er at assistere personale i den manuelle pakkeprocess. Her kan papformatet ligges på maskinen, hvorefter produktet placeres i kassen, og ved hjælp af et enkelt tryk foldes kassen.

Maskinen er designet til at være behagelig at arbejde ved, og af samme grund er maskinen monteret med elektriske aktuatore hvorved operatøren ved hjælp af et tryk kan justere arbejdshøjden. Derudover er maskinen udstyret med ruller, der gør at kassen er nem at flytte fra maskinen – herved undgår operatøren at løfte kassen med produkter.

Kontakt vores specialist inden for manuel pakkemaskine og hør mere.