• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Industrivej 13, 8410 Rønde
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

DMT kan hjælpe fra produkthåndtering til palletering

Produkthåndtering

Gruppering

Pakning

Palletering

Pallelaster

Automatisk pakning af kasser på paller

Pallelastere er ikke noget nyt koncept, men hos Dansk Maskin Teknik A/S har vi arbejdet med palletering i mange år. Vi forstår vores kunders krav, og udarbejder vores maskiner i høj kvalitet.

En pallelaster kan automatisk håndtere EU paller og pakke kasser på disse.

Pallelasteren fungere ved at en EU palle bliver hentet fra pallemagasin på en rullebane i pallelasteren, et løfteplan løfter herefter pallen op til lasteplanet.

Kasser transporteres over på lasteplanet i det ønsket pakke mønster, når kasserne står i position fjernes lasteplanet og kasserne falder ned på pallen. Pallen køres ned af pallelasteren og processen gentages indtil den ønskede laghøjde opnås. Herefter transporteres den færdige palle ud af maskinen og videre på palletransport anlæg.

Vi har standard pallelaster til alle standard EU paller, og designer/fremstiller pallelastere efter kundens behov om laghøjde.

Kontakt vores specialist inden for pallelaster og hør mere.

Palletransport

Automatisk transport af paller

Vi fremstiller en bred vifte af palletransport løsninger til vores kunder. En standard EURO palle kan bære op til 1500kg, hvilket vores transportsystemer bliver designet efter. Det betyder at vores kunder kan forvente en robust og sikker transportløsning for deres produktion. Vi har en række af standard løsninger fra drevne rullebaner (motortrukket) til udrevne faldbaner. 

Det er ofte vigtigt at pallen kommer frem til tide, og i den rigtige orientering. For at sikre dette tilbyder DMT både svingbaner, vinkeloverførselsbaner, rotationsstationer og pallekontrolbaner. Vores rullebaner kan udstyres med diverse sensore for at tracke pallen, eller at sikre at pallen står korrekt på banen.

Kontakt vores specialist inden for palletransport og hør mere.