• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederiksdalvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

AUTOMATISK
PALLEHÅNDTERING

DMT kan hjælpe fra produkthåndtering til palletering

Produkthåndtering

Gruppering

Pakning

Palletering

Pallelaster

Automatisk pakning af kasser på paller

Pallelastere er ikke noget nyt koncept, men hos Dansk Maskin Teknik A/S har vi arbejdet med pallehåndtering i mange år. Vi forstår derfor kundernes krav til pallehåndtering.

En pallelaster fra Dansk Maskin Teknik håndterer automatisk EU paller og pakker kasser på EU paller. Vi leverer standard pallelaster til alle standard EU paller og designer og fremstiller pallelastere efter kundens behov for laghøjde.

Dansk Maskin Teknik kan desuden lave pallehåndtering med robotter.

Kasser transporteres over på lasteplanet i det ønsket pakke mønster, når kasserne står i position fjernes lasteplanet og kasserne falder ned på pallen. Pallen køres ned af pallelasteren og processen gentages indtil den ønskede laghøjde opnås. Herefter transporteres den færdige palle ud af maskinen og videre på palletransport anlæg.

Vi har standard pallelaster til alle standard EU paller, og designer/fremstiller pallelastere efter kundens behov om laghøjde.

Palletransport

Rullebaner_Lervig_transportløsning_palleteringsanlæg

Automatisk transport af paller

I forbindelse med pallehåndtering fremstiller vi også en bred vifte af palletransportløsninger til vores kunder. En standard EURO palle kan bære op til 1500kg, hvilket vores transportsystemer bliver designet efter.

Det betyder, at vores kunder kan forvente en robust og sikker pallehåndtering i deres produktion. Vi har en række af standard løsninger fra drevne rullebaner (motortrukket) til udrevne faldbaner. 

Det er ofte vigtigt, at pallen kommer frem til tide, og i den rigtige orientering. For at sikre dette tilbyder Dansk Maskin Teknik både svingbaner, vinkeloverførselsbaner, rotationsstationer og pallekontrolbaner i forbindelse med pallehåndtering. Vores rullebaner kan udstyres med diverse sensore for at tracke eller sikre, at pallen står korrekt på banen.

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør om vores mange muligheder indenfor pallehåndtering.

Kontakt vores specialist inden for palletransport og hør mere.