• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Frederikdalsvej 8, 8940 Randers SV
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

DMT kan hjælpe fra produkthåndtering til palletering

Produkthåndtering

Gruppering

Pakning

Palletering

Gruppering

Fra enkelt pakkede produkter til gruppe af produkter klar til pakning

Vi producerer kundespecifikke løsninger når det gælder om gruppering af produkter inden pakning i kasser.
Vores maskiner kan efter opgaven, præcist og hurtigt arrangere produkterne og transportere dem frem til en pakkemaskine.

Der er forskellige typer af gruppering, alt efter hvilket pap format der bruges eller hvilket mønster kunden ønsker at produkterne pakkes i kasserne. Vi kan ved hjælp af sidestyr på vores baner, luftcylindere, eller andre mekanismer, placere produktet så det er klar til pakning.

Kontakt vores specialist inden for produkthåndtering og hør mere.

Rengøring

Afbørstning af støv

Vi kan producere maskiner efter eget design og kundens ønsker. Vi producere blandt andet også maskiner til rengøring af produkter. F.eks. dåser der skal holdes ren for støv eller melprodukter. Maskinen kan designes således den er tilpasset kundens anlæg.

Kontakt vores specialist inden for produkthåndtering og hør mere.

Orientering

Skal produktet vendes, drejes eller orienteres?

På en produktionslinie er der ofte nødvendig at kontrollere orienteringen af produkter. Det kan f.eks. være på grund af markering, scanning, eller kvalitetskontrol. I disse områder kan vi tilbyde special løsninger efter dine og dit produkts behov.

Vi kan, som en del af et transportbaneanlæg, f.eks. benytte aktuatorer til at skubbe produktet ned af en sliske hvor det derefter ender på højkant på det næste bånd. Vi har også produceret vendeborde hvor produktet bliver vendt 90°, eller dåsevendere der ved hjælp at tyngekraften får en dåse til at falde “på hovedet”.

Kontakt vores specialist inden for produkthåndtering og hør mere.

Produkt afvisning

Kvalitetssikring af produktionen med rejektmaskiner

Det er ofte nødvendigt at kontrollere produkter fra produktionen, og det kan some tider være en mulighed at afvise produkterne automatisk. F.eks. hvis produktets vægt afvier, eller hvis der findes fremmedlegemer ved hjælp af en X-ray maskine. I disse tilfælde kan DMT hjælpe med special designet rejektmaskiner til automatisk afvisning og opbevaring af afviste produkter. 

Vi bygger maskinen til formålet, og dens udformning kan variere fra en simpel cylinder på et transportbånd der smider produktet ud over siden og ned i en spand, til en flerlinjet rejektbane med aflåst opmagasinering.

Har du behov for et lignende system til din produktionslinje, vil vi meget gerne snakke med dig om det. Kontakt os idag.

Kontakt vores specialist inden for produkthåndtering og hør mere.

OBS!! – Dansk Maskin Teknik flytter til nye lokaler i Randers pr. d. 6/4-2021 – Vores nye adresse er: – Frederikdalsvej 8 – DK-8940 Randers SV