• 88 82 62 92
  • rs@dmt-as.dk
  • Industrivej 13, 8410 Rønde
  • Man-Tor: 06:00-15:30, Fre: 06:00-14:30
  • 24/7 Nedbrud Service

Transportanlæg fra småt til stort, speciallavet eller standard

Dansk Maskin Teknik producere transportanlæg i mange forskellige udformninger. Udformningen og størrelsen bliver bestemt ud fra kundens ønske om transporthastighed, produktmasse, produkt størrelse, baneforløb (sving, niveau forskel mv.) og specialfunktioner.

DMT’s transportløsninger spreder sig vidt fra båndtransport, valserulle, kæde, lamelbaner og mere.

 

DMT levere en stor del af dere transportmaskiner til fødevareindustrien, med simple konstruktioner der er nemme at vedligeholde.

Komplette transportløsninger

Dansk Maskin Teknik leverer komplette transportløsninger efter kundens ønske. Vi undersøger produkter nøje og sørger for at baneforløbet i anlægget forløber problemfrit. I den forbindelse kikker vi på transportunderlaget, overgange, transporthastigheder, transportretninger, transport manøvre (f.eks. at produktet drejes), sidestyr, justeringsmuligheder, bærende konstruktion og mere.

Vores transportmaskiner er designet, fremstillet og brugt i produktion hos forskellige virksomheder i mange år, det gør at vi kender vores kunders behov og kan levere solide kvalitetsmaskiner.

Transportmaskine oversigt

DSC00492

Kædetransport

Kædetransportbaner bruges typisk til palletransport, eller til produkter med grov struktur. Kædebanen har høj bæreevne, trods den pladsbesparende udformning. 

IMG_0021 mindre billede

Air conveyor

DMT kan tilbyde luftbaner der gør det muligt at transportere lettere produkter med utrolig høj hastighed. Banen fungere ved at blæse luft op under produktet i en retning der løfter produkter og samtidig skubber produktet fremad. 

IMG_0599

Micropitch baner

DMT’s “Micropitch” baner benyttes hvor der er behov for en skarp bane overgang, typisk i forbindelse med mindre produkter. Plastkædens udformning gør at kæden kan vendes på en meget lille radius, hvilket gør at produktet kan samles op eller overføres mellem baner med en begrænset kant der ellers kunne stoppe eller vælte produktet.

IMG-1102

Specialkædebane

DMT samarbejder med europas største transportkædeleverandør og kan derfor tilbyde special løsninger, der åbner døre for multifunktionstransportbånd. F.eks. transportbånd der også fungere som produktoverføringsmaskine, eller til varierende produkthastighed på samme bånd.

modul 6_2

Lamelkædebane

DMT har en stor samling af lamelkædebaner. Banerne kan fås i forskellig bredde og opbygges i moduler. Lamelkædebaner kan benyttes hvor der er behov for niveauforskel, sving mm. Lamelkæden udvælges efter kundens behov og kan også fås i en fødevaregodkendt udgave.

baggrund1

Rullebaner

Rullebaner kan leveres i mange forskellige udformninger afhængig af produktet der skal transporteres. Rullebaner bruges typisk til transport af produkter med fladt underlag (kasser eller sammenpakket produkter) eller paller.

Empty conveyor belt of production line, part of industrial equipment

Plastkædebane

Plastkædebaner kan designes og fremstilles efter kundens specifikke behov om bæreevne, båndforløb og baneovergange. Plastkædebanen er samtidig en økonomisk og vedligeholdelsesfri løsning.

DSC05096

Båndtransport

Båndtransportbaner benyttes hvor der er krav til god kontaktunderlag, f.eks. hvor produktet skal trækkes op eller ned af en hældning. Samtidig giver båndet typisk en overflade der er nem at holde ren. Båndbaner kan fås som antistatisk hvor der er behov om dette.

Kontakt vores specialist inden for transportmaskiner og hør mere.

Demonstrationsvideo for special overføringsbane